Kneitner Lea - adótanácsadó, okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Vegye igénybe professzionális adótanácsadó segítségét akár már ma!

Üdvözlöm bemutatkozó oldalamon!

Kérem, engedje meg, hogy bemutatkozzam, Kneitner Lea vagyok, okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő, valamint könyvvizsgáló jelölt. Angol nyelven tárgyalási szinten, német nyelven pedig anyanyelvi szinten beszélek.

Elsősorban hazai és nemzetközi nagyvállalatok összetett nemzetközi tranzakcióinak – valamennyi adónemre kiterjedő – adótanácsadásával, transzferár dokumentációk készítésével, teljes körű adóátvilágítással, adóhatósági képviselettel és adóügyi bírósági feladatok ellátásával foglalkozom. Heti szinten több szakcikket írok különböző neves szakmai kiadványokban, szakkönyveket frissítek, havi szinten pedig több előadást tartok a legkülönbözőbb adózási és számviteli aktualitásokat illetően.

A kemény és alázatos munkában hiszek, mert csak ez teremt valódi értéket!

Vállalkozásomban, a TILEA Tanácsadó Kft.-ben az általam rendkívül fontosnak tartott szakmai értékeket képviselem. A rám bízott feladatokat olyan szakmai színvonalon készítem el, hogy azt bárki is vegye kézbe, legyen az cégvezető, gazdasági vezető, könyvelő vagy könyvvizsgáló, annak tartalmi és formai minőségéből biztosan érezze, hogy az kimagasló szaktudást és átgondolt, alapos munkát takar. Arra törekszem, hogy minden a nevemhez fűződő feladat, előadás illetve a vállalkozásom mindennemű megjelenése az általam képviselt szakmai értékeket hűen tükrözze.

Az ügyfeleim már pontosan tudják, hogy számukra ez az átfogó szakismeret mit jelent. Tisztában vannak azzal, hogy sokakkal ellentétben én a kimagasló színvonalról nem csak beszélek, hanem napi szinten bizonyítom is, így spórolok számukra időt, pénzt, energiát, azáltal, hogy a gyors, pontos, precíz és gyakorlatias válaszokat egy kézből kaphatják meg, teljes körű szakmai rálátással, olyan komplex megoldásként, melyet ilyen formában és minőségben ma nem sok helyen kaphatnak meg Magyarországon. Ügyfeleim számára talán a legfontosabb garanciát az jelenti, hogy minden rám bízott feladatot személyesen látok el. Az általam képviselt értékeknél fogva, olyan vállalatokkal dolgozom együtt szívesen, akik nagy hangsúlyt fektetnek a szakmai színvonalra.

Örömmel tölt el, hogy szinte mindenki, akivel valaha is együttműködtem vagy dolgoztam, rendszeresen visszatér hozzám és kikéri a véleményemet a jelentősebb gazdasági ügyletekkel vagy vitatott számviteli és adózási kérdésekkel kapcsolatban.

Úgy gondolom, hogy hozzáállásommal és szakértelmemmel egy olyan vonalat képviselek a szakmán belül, ami az utóbbi időben kiveszni látszik. Mindenki a nagyságba és a nemzetközivé válásba menekül, és közben talán megfeledkezünk arról, hogy egy valódi szakember önmagában is mire képes.

De a mai világban már bárki állíthat magáról bármit, ezért mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy szakmai egyeztetés keretében minden esetben győződjön meg a szakértő szaktudását illetően és ne higgyen a pusztán marketing és menedzser típusú válaszoknak. Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy mindig szakértőt választunk és nem tanácsadó céget.

Ajánlom magamat:

Kneitner Lea
okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő
TILEA Tanácsadó Kft.

Végzettségeim

Érettségi

Időszak: 1998-2002 Intézmény: Német Nemzetiségi Gimnázium, Budapest Szerzett képesítés: Kéttannyelvű érettségi, DSD egynyelvű nyelvvizsga, Német C típusú felsőfokú nyelvvizsga

Közgazdász

Időszak: 2002-2006 Intézmény: BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolai kar Szerzett képesítés: Diploma,  pénzügyi szakirány, adó-illeték szak, Német szakmai felsőfokú nyelvvizsga, Angol C típusú középfokú nyelvvizsga

Mérlegképes könyvelő

Időszak: 2006 Intézmény: BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Kar Szerzett képesítés: Mérlegképes könyvelő

Adótanácsadó

Időszak: 2008 Intézmény: Magyar Könyvvizsgáló Kamara Oktatási Központja Szerzett képesítés: Adótanácsadói végzettség

Okleveles adószakértő

Időszak: 2010 Intézmény: Penta Unió Szerzett képesítés: Okleveles adószakértő – nemzetközi adózás

Okleveles adószakértő

Időszak: 2012 Intézmény: Magyar Könyvvizsgáló Kamara Oktatási Központja Szerzett képesítés: Okleveles adószakértő – forgalmi adó

Igazságügyi adószakértő

Időszak: 2013 Intézmény: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Szerzett képesítés: Igazságügyi adószakértő